Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel Deva Okulları Öğrencisinden tarihi başarı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından 16-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 'Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Özel Deva Okulları öğrencisi Muhammed Emin Bay tarihi bir başarıya imza attı.

        Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen şampiyonada Özel Deva Okulları öğrencisi Muhammed Emin Bay 3 Altın Madalya ile en çok birincilik kürsüsüne çıkan sporculardan biri oldu. Dünya Şampiyonu sporcu Muhammed Emin Bay, şampiyonada 400, 800 ve bin 500 metre suüstü disiplinlerinde Türkiye birinciliklerinin sahibi olurken 200 metrede ise Türkiye üçüncüsü oldu. 4100 ve 4200 bayrak yarışları ise takım arkadaşlarıyla birlikte Türkiye birinciliğini kucakladı.

        Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Türkiye Şampiyonası, 50 ile bin 500 metre arasında ve takımlarda 4100 ve 4200 bayrak yarışları disiplinlerinde yapıldı.135 erkek, 132 kadın olmak üzere 267 sporcunun gençler ve yıldızlar kategorisindeki madalya mücadeleleri 3 yeni Türkiye rekorunu da beraberinde getirdi.

        (AKG-SD-Y)

        21.02.2018 13:43:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa