Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Dursun Ay dernek başkanlarını ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan ve Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret etti.

        Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan, Yardımcısı Keramettin Yüksel ile Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk ve Yardımcısı Engin Olgun Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile makamında bir araya geldiler. Ereğli'de yürütülen çalışmalar hakkında STK temsilcilerinden bilgiler alan Başkan Ay ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "STK'lar bizim için büyük bir öneme sahiptir. Vatandaşa en doğru hizmetin götürülmesi konusunda en büyük destekçimiz ve çalışma arkadaşlarımızdır. Bugün de burada yaptığımız görüşmelerle belediye ve STK işbirliği ile yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (TT-AY)

        21.02.2018 13:37:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa