Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerin mobilyaları Fen İşleri'nden

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ahşap atölyesi, Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin tüm mobilyalarını yaptı.

        Muratpaşa'da ikamet eden, tek ebeveynli ailelerin çocukları ile şehit ve gazi çocuklarının öncelikli olduğu Muratpaşa Belediyesi sosyal kreşlerinin mobilyaları da belediye tarafından üretiliyor.

        Münir Özkul sosyal kreşi

        Muratpaşa Belediyesi, Dutlubahçe, Ermenek ve Konuksever'in ardından dördüncü sosyal kreşini Bayındır Mahallesi'nde açmaya hazırlanıyor. Bayındır Mahallesi'nde Hababam Sınıfı'nın 'Mahmut Hoca'sı Münir Özkul'un adının verildiği ve kayıtların devam ettiği kreş ve gündüz bakımevinin mobilyaları da Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ahşap Atölyesi'nde yapıldı.

        123 parça mobilya

        Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde kullanılacak toplam 123 parça mobilyanın üretimini tamamladı. Yapılan mobilyalar arasında; çalışma masaları, yatak, dolap askılık-çantalık, dolap ve kitaplıklar bulunuyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        21.02.2018 12:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa