Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Baş: "ATO'daki entrikayı boşa çıkartacağız"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Eski Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Şaban Baş, 1 Nisan'da yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu bildirdi.

        Baş, yaptığı açıklamada, ATO yönetim kurulunun 1 Nisan tarihinde komite ve meclis üyelerinin seçimi yapmak için prensip kararı aldığını, başka kimselerin aday olmaması için duyurmadıklarını ve gizli çalışmalar yürüttüklerini ileri sürerek, "Baskın bir seçim yapmak istiyorlar. Ama biz bu entrikayı boşa çıkartacağız" dedi.

        Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını 2001-2011 yılları arasında 10 yıl süreyle sürdüren Şaban Baş, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan ATO seçimlerinde başkanlığa aday olacağını yineledi.

        Baş, A.Ş'lerin genel kurullarında bakanlık temsilcisi bulundurma zorunluluğu getirildiğini, ancak bunu kaldırılması için odaların bir girişimde bulunmadığını hatırlatarak, göreve başlar başlamaz bunun kaldırılması için çalışmalar başlatacaklarını kaydetti. Buna benzer sorunların iş aleminin önünü tıkadığını vurgulayan Baş, "Hükümetimizle ortak çalışmalar yürüteceğiz. Çok somut projelerimizle geliyoruz. Daha önce bazı projelerimi kamuoyu ile paylaşmıştım. Yeni projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (ELF-E)

        21.02.2018 12:42:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa