Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in 1,5 milyonluk 28 KOSGEB projesi onaylandı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bitlis ve ilçelerinden sunulan toplam bütçesi 1,5 milyon lirayı bulan 28 projeyi onayladı.

        KOSGEP projeleri ile ilgili "Yeni Girişimcileri Değerlendirme ve Karar Kurulu" toplantısına katılmak üzere Bitlis'e gelen KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük, KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya ile birlikte Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TATSO) ziyaret etti. Ziyarette TATSO Başkanı Bilal Adabağ ile görüşen KOSGEB heyeti, KOSGEB projeleri ve proje bazında Bitlis'teki girişimcilere sağlanan desteklerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bitlis'in onaylanan projeleri ilgi bilgi veren KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya, Bitlis'ten KOSGEB'e sunulan 28 projenin onayladığını söyledi. Onaylanan 28 projenin toplam bütçe maliyetinin 1,5 milyon lira olduğuna dikkat çeken Kaya, onaylanan projelerin KOSGEB destekleri ile bir bir hayata geçeceğini kaydederek, bununda Bitlis ve ilçelerinin ekonomisine olumlu geri dönüşleri olacağını ifade etti.

        KOSGEB olarak her zaman iş fikri olan girişimcilerin yanında olduklarını ve onları destekleme devam edeceklerini kaydeden KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ise, projelerin hayata geçmesindeki katkılarından dolayı TATSO ve oda başkanı Bilal Adabağ'a teşekkürlerini iletti. KOSGEB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TATSO Başkanı Bilal Adabağ da, KOSGEB tarafından girişimcilere sağlanan desteklerin önemine vurgu yaptı. Sağlanan destekler sayesinde başta genç girişimciler olmak üzere birçok girişimcinin hem iş fikrini hayata geçirme imkanı bulduğunu hem de hayata geçirilen projelerle hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlandığını kaydeden Bilal Adabağ, bu anlamdaki desteklerinden ötürü KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ve KOSGEB Bitlis İl Müdürü Cevat Kaya'ya teşekkürleri iletti.

        (HO-ŞAK-Y)

        21.02.2018 12:39:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa