Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, İlimtepe'deki çalışmaları yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İlimtepe bölgesinde sürdürülen projeleri yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan çalışmaların ilçeye değer katacağını söyledi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe'de değişim ve dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemek için bölgeyi ziyaret etti. Hacı Osman Mahallesi ile İlimtepe Bölgesi arasında devam eden yol genişletme projesi ve İlimtepe Kültür Merkezindeki gelinen noktayı inceleyen Başkan İsmail Baran, cadde ve sokaklarda Körfez belediyesi birimleri tarafından yürütülen çalışmaları da yakın takibe aldı. Başkan baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz'ın da eşlik ettiği incelemelerde projelerde gelinen noktalar hakkında hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların son hızla devam ettiğini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Tamamlandığında bölgedeki yaşam kalitesini daha da arttıracak" dedi.

        Başkan Baran incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan İsmail Baran, yetkililerden küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi.

        (MK-GY-Y)

        21.02.2018 12:29:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa