Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK gençlere sertifikaları Başkan Köşker'den

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Gençlik Merkezi'nde AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sertifika törenine katıldı.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından genç parti üyelerini onure etmek amacıyla düzenlenen sertifika törenine katıldı. Gebze gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen törende gençlere sertifikaları Başkan Köşker tarafından takdim edildi. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz'ın da eşlik ettiği törende gençlerle sohbet eden Başkan Köşker, "Sizler ülkemizin yarınlarısınız. Sizlerin kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz bu anlamada çok önemli. Ülke olarak güzel bir genç nüfusa sahibiz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeli. Genç nüfusumuzun eğitimi, kendini yetiştirmesi çok önemli" dedi.

        Sertifika töreninin ardından Gebze Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Köşker, Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim alan kursiyerlerle sohbet etti.

        (MK-İÇ)

        21.02.2018 12:14:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa