Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadıköy otoparkı ücretsiz hizmet vermeye başladı

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kadıköy Mahallesi'ndeki 805 araç kapasiteli kapalı otoparkı ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

        İzmit Kadıköy Mahallesi'nde bulunan 805 araç kapasiteli katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ücretsiz hizmet vermeye başladı. 19 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Bölgedeki trafik yükünü azaltmak ve yasal olmayan parklanmaların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen uygulama ile ücretsiz katlı otopark, 7 gün 24 saat ücretsiz olarak hizmet verecek.

        İzmit Turan Güneş Caddesi'nde, parklanmanın yasaklanmasının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı, katlı otoparka ücretsiz olarak park ediyorlar. Turan Güneş Caddesi'ndeki trafik sıkışıklığını en aza indirecek uygulamada vatandaşlar da park yeri konusunda mağdur olmuyor.

        (OE-İÇ)

        21.02.2018 11:11:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa