Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar'da Meslek Yüksekokulu sevinci

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine DPÜ Meslek Yüksekokulu açılmasının YÖK tarafından onaylanması sevinçle karşılandı.

        İlçe ekonomi için çok sevindirici bir haber aldıklarını belirten Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, ''Göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar, binlerce yıllık tarihiyle medeniyetler kenti olan ilçemize, Meslek Yüksekokulu kazandırmak için yaptığımız çalışmalarımız nihayet neticelendi. Dumlupınar Üniversitesi Turizm Rehberliği Meslek Yüksekokulumuzun, Yüksek Öğretim Kurulundan onayı geldi. Çavdarhisar Meslek Yüksekokulumuzun açılmasında bize katkı sağlayan,Kütahya AK Parti İl Başkanımız Ali Çetinbaş'a, Kütahya Milletvekillerimize, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'e, Yüksekokul Müdürümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çavdarhisar olarak eğitime hazır olan yüksek okul binamızla önümüzdeki eğitim öğretim yılı için hazırız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        21.02.2018 10:38:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa