Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başsavcılıktan jandarma personeline eğitim

        (Fotoğraflı)

        Barış Doğan

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Jandarma Komutanlığı personeline adli soruşturmalarda uygulanacak esas ve yöntemlere ilişkin eğitim programı düzenlendi.

        Zonguldak Cumhuriyet Savcıları tarafından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı personeline 5237 Türk Ceza Kanunu, 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu hakkında bilgiler verildi. Adli soruşturmalarda Cumhuriyet Savcılarının verdiği talimatların yerine getirilmesinde dikkat edilecek hususların yanı sıra, taraf beyanlarının alınması, delil toplanması ve muhafazası, gözaltı, yakalama gibi adli görevlerin yanı sıra uygulamalarda karşılaşılan sorunların çözüm yöntemleri hususunda jandarma personeline eğitim verildi.

        (BD-OA-y)

        20.02.2018 18:09:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa