Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cüneyt Yemenici eşi ile kermese katıldı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca ortaokulu tarafından düzenlenen kermese Başkanı Cüneyt Yemenici eşi Nilay Yemenici ile katılarak destek verdi.

        Akçakoca Ortaokulu Okul Aile Birliği, Salı pazarında Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenledi. Düzenlenen kermesi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici'de ziyaret etti.

        Okul aile birliği yöneticilerini sosyal etkinliklerinden dolayı kutlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Akçakoca Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticilerini bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Allah'ım tüm Mehmetçiklerimizi korusun. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin. Bu kermesin düşünülmesinde ve hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve tüm Akçakocalı hemşerilerimizin kermese destek vermelerini bekliyoruz" diye ifade etti.

        (TT-AY)

        20.02.2018 16:41:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa