Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yaşar'dan sürpriz ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - Van'ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin Yaşar, Tekevler Mahallesinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan Ölmez ailesini ziyaret edip, yardımlarda bulundu.

        Kaymakam Yaşar, akşam saatlerinde Tekevler Mahallesinde yaşayan Ölmez ailesine sürpriz ziyarette bulundu. Aileye yanında getirdiği giyim, gıda yardımda bulunan Kaymakam Yaşar, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, muhtaç ailelerin umut kapısı oldu. Biz de, önceden tespit ettiğimiz ailelere böyle sürpriz yapıp, gecenin bir saatinde ziyarette bulunuyoruz ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

        Kaymakam Yaşar'ı evinde görmekten mutluluk duyduğunu belirten Zülfinaz Ölmez ise kendilerini unutmayan yetkililere teşekkürlerini iletti. Kaymakam Yaşar'ın ziyaretinde Erciş SYDV Müdürü Harun Işık ile Erciş Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercüment İnce de hazır bulundu.

        (NÇ-ŞAK-Y)

        20.02.2018 16:11:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa