Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cabbar ERÜ Rektörü Muhammet Güven'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven'i makamında ziyaret etti.

        Başkan Cabbar, Develi'deki eğitim faaliyetleri ile Develi Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde; Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi ve Develi Kaymakamlığının katkı ve destekleriyle 27-28-29 Eylül 2018 tarihleri arasında ilki düzenlenecek olan Uluslararası Develi - Âşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi hakkında Rektör Güven'le bilgi verdi. Yerel ve akademik çalışmaları bir araya getiren etkinliklerinden dolayı Başkan Cabbar'a teşekkür eden Rektör Güven, "Eğitime olan desteklerinizin farkındayım. Hayırseverler cenneti olan Develi'deki Seyrani Kampüsü içerisindeki bütün eğitim blokları ve tesisler devletimize hiç yük olmadan hayırseverlerin eliyle eğitime kazandırılmıştır. İnşallah bu emeklerinizin karşılığınızı almanız için bizler de elimizden gelen desteği göstereceğiz" dedi. En önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Cabbar "İnşallah Seyrani kampüsümüze yeni kazandırılacak bölüm ve fakültelerle Develimize Seyrani Üniversitesi'ni kurabilmek en büyük hedeflerimiz arasındadır" diye konuştu.

        (SK)

        20.02.2018 15:52:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa