Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Temel devran kursiyerleri sergi açıyor

        (Fotoğraflı)

        Tuba Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (A.S.O) Müdürlüğü "Temel Devran, Eseli ve Tel Kırma Kursu" kursiyerleri Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

        Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ve kurs öğreticisi Aynur Aydoğan ile 20 kursiyerin katıldığı ziyarette, kurs çalışmaları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Mehmet Kocadon'u 17 Nisan 2018 Salı günü Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek sene sonu sergisine davet eden Aydoğan, yardımları ve destekleri için Bodrum Belediyesi ve Mehmet Kocadon'a teşekkürlerini bildirdi.

        Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon: "Bodrumumuzun dört bir yanından gelen kursiyerlerle, "Temel Devran, Eseli ve Tel Kırma" geleneğimizi yaşatan kadınlarımıza ve onları yetiştiren siz eğitmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin emeğiniz, çabalarınız ve yaratıcılığınız bu geleneğimizin gelecekte de yaşamasına imkan sağlayacaktır." dedi.

        Başkan Kocadon kursiyerler tarafından işlenerek kendisine hediye edilen "Tel Kırma Tepsisi" için teşekkür etti.

        (TA-MB-Y)

        20.02.2018 15:17:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa