Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün Günlerden Samsunspor

        - SAMULAŞ'tan Samsunspor'a tam destek

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ yaptığı çalışma ve etkinliklerle Samsunspor'a destek vermeye devam ediyor.

        Özellikle Samsunspor' un maçı olduğu günlerde önce tramvay üst yazılarını "Bugün Günlerden Samsunspor" olarak yazarak başlattığı desteğini geçen yıl Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatı doğrultusunda maç günlerinde SAMULAŞ'ın hem otobüs hem de raylı sistemde çalışan personeli, Samsunspor forması giyerek Samsun'un en önemli markası Samsunspor'a her daim destek verdiklerini göstermiş oldular.

        Önce formalı hizmet, Sonra Samsunspor İstasyonu

        2016 yılı sonunda hizmet vermeye başlayan ilave Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı üzerinde kurulan ve Nuri Asan Tesisleri yanında bulunan tramvay istasyonuna Samsunspor adı verilmişti. 2017 yılı içerisinde ise 20 Ocak 1989'da meydana gelen ve Samsunspor'un renklerine 'siyah' renginin eklendiği trafik kazasında yaşamlarını yitiren futbolcuların resimleri ve Samsunspor armasının yer aldığı tematik Samsunspor istasyonu ise Samsunspor taraftarlarının yanı sıra tüm Samsunlularında tekdirini toplamıştı.

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve SAMULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kentin en önemli markası Samsunspor için şehir olarak herkes birbirine kenetlenmiş durumda. Önümüzdeki maçların hepsi artık hayati önem taşıyor. Biz de taraftarların bu maça gitmelerini teşvik etmek ve toplu taşımdan faydalanmalarını sağlamak için bugün saat 15.00-19.00 arası Samsunspor Logolu Passolig kartını gösteren taraftarımızı tramvaylarımız ile ücretsiz taşıyacağız" ifadesini kullandı.

        (SAM-SLH-S)

        20.02.2018 15:15:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa