Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek'ten öğrencilere destek

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Çocuklar Haklarına Yürüyor" projesine destek verdi.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya Bölge Koordinatörü Şakir Uluçay, öğretmen ve öğrencileri ağırladı. Ziyarette, Ortaokul öğrencileri Başkan Muhittin Böcek'e "Çocuklar Haklarına Yürüyor" konulu sosyal sorumluluk projelerini tanıttı. Öğrenciler, nisan ayı içerisinde gerçekleştirecekleri yürüyüş etkinliğiyle 'çocuk haklarına' dikkat çekmek istediklerini söyledi.

        "Çocuklar Haklarına Yürüyor" projesini son derece önemsediğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, ülkemizde çocukların da 'hak' için yürümek istemesinin düşündürücü olduğuna dikkat çekti. Başkan Muhittin Böcek, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Böyle önemli bir konuya dikkat çekmek istemenizden dolayı sizleri kutluyorum. Bu projede size her türlü katkıyı sunmaya hazırım. Ortak bir çalışmayla projeyi daha da geliştirebiliriz. Son günlerde çocuk istismarı haberleri bizleri derinden üzüyor. Nisan ayında çocuklarımız için Mutlu Çocuk Fuarımızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.02.2018 14:48:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa