Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAÜN'den Zeytin Dalı Harekatına destek açıklaması

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Lider Olgun

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi Rektörü ve Akademisyenler, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna destek için basın açıklaması yaptı.

        Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde gerçekleşen basın açıklamasına Prof. Dr. Ali Gür, akademisyenler, sendika başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Rektör Gür gittikleri her yerde barış ve huzurun hakim olduğunu belirterek, "Tarihten gelen gücümüzle bugün dünyanın her yerindeyiz. Biz nerede bir mazlum ve mağdur varsa dil, din, ırk ayırımı yapmadan onların yanındayız. Biz nerede var olmuşsak orada barış ve huzur olmuştur. Vatanımız Suriye'deki savaştan kaçan bütün mazlumlara kucak açtı. Bütün dünya sus pus olmuşken, oraya işgal için gitmişken biz onlara yardım elimizi uzattık. Bugün Afrin'de bir operasyon yapıyoruz. Bu operasyon sadece Afrin için değildir, bütün dünya mağdurlarının için Türkiye'nin masaya vurduğu bir yumruktur. Orada çarpışan Mehmetçiklerimiz, Gazilerimiz yalnız değil, biz aydınlar olarak Üniversiteler olarak hastaneler olarak her türlü imkanımızı onlara seferber ediyoruz. Birileri bu milletin bağrından çıktığını söylerken, yerlilik ve millilikten uzak tamamen bu vatana ihanet edenlerle bir araya gelerek kendilerini aydın zannediyorlar. Hayır, aydınlar burada üniversiteler buradadır. Ordumuz oraya huzur ve barış için gidiyor. Bizim kültürümüzde sömürü yoktur. Amacımız o bölgeyi temizleyerek huzur getireceğiz ve ülkemize yönelen tehdidi bertaraf edeceğiz. Türkiye bütün teröristlere karşı içer de ve dışarıda tek vücut milli ve beraberlik içerisindedir" diye konuştu.

        (LO-SD-Y)

        20.02.2018 14:33:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa