Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın-Denizli otobanı ihaleye çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) – AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın-Denizli otobanı projesinin birkaç gün içerisinde ihaleye çıkarılacağını kaydetti.

        Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada; "Aydın ve Denizli İlleri başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi için asrın projesi niteliğinde olan Aydın-Denizli otobanı önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihale ilanına çıkacak. Yaklaşık maliyeti 2,5-3 milyar TL olacak olan otobanın yapımına bu yıl başlanacak ve en geç 3 yıl içerisinde bitecek. Bugün Aydın ve Denizli Milletvekilleri olarak Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nda yaptığımız toplantı ile ihale müjdesini Bakanımız Ahmet Arslan'dan aldık. Aydın-Denizli Otobanı Projesinin ihale talimatını bizzat veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, projenin gerçekleşmesi için başından beri takip eden Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Bakan Ahmet Arslan'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye, Aydın ve Denizli milletvekili arkadaşlarımıza şahsım ve Aydınlı hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz. Aydın-Denizli otobanı hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        (MB-Y)

        20.02.2018 13:38:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa