Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mel-Mek kursiyerleri Huzurevi sakinlerini ziyaret etti

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediyesince Meslek Edindirme Kurslarına (Mel-Mek) katılan Kuaförlük ve Cilt Bakımı öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Huzur evini ziyaret etti.

        Melmek Kuaförlük ve Cilt Bakımı öğrencileri Huzurevi ziyaretlerinde yaşlıların saç ve cilt bakımlarını yaptı.

        Meslek Edindirme Kursları ile her yıl yaklaşık 3 bin kişiye 17 ayrı branşta kurs verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak 12Kurs Merkezi ve 6 Sosyal Tesis ayrı merkezimizdeki meslek edindirme kurslarımız büyük ilgi görüyor. Burada sadece meslek öğretilmiyor. Bireyler yaptıkları ile ekip çalışmasını, paylaşmayı ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergiliyorlar. Kursiyerlerimiz bu bilinçle bunun güzel bir örneğini huzurevi ziyareti ile gerçekleştirdiler. Kurs Merkezimizde Kuaförlük ve Cilt bakımı kursuna katılan öğrencimiz huzurevi sakinlerinin saç kesimi ve bakımlarını gerçekleştirmişlerdir" dedi.

        Meslek edindirme kurs öğrencilerinin kurs sonrası sınava tabi tutulduğunu ve başarılı olanlara sertifika verildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, huzurevi ziyareti ile öğrencilerin hem büyüklerini ziyaret ederek gönül aldığını, aynı zamanda Huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarını gördüklerini sözlerine ekledi.

        (SK)

        20.02.2018 13:37:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa