Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HKÜ, Adana Eğitim Fuarında öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), "Eğitimin Hayat Boyu Seninle" sloganı ile Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen "Üniversite Eğitim Tercih Fuarları"na katılmaya devam ediyor. HKÜ, son olarak Adana Eğitim Tercih Fuarına katıldı.

        Adana'da düzenlenen eğitim ve tercih günleri fuarına katılan HKÜ, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken HKÜ, fuara katılan öğrencilerin ve öğretmenlerin uğrak noktası oldu. Eğitim ve tercih fuarına gelen üniversite adayları, akademisyenler ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş gibi konularda önemli bilgiler edinmenin yanında merak ettikleri konular hakkında da detaylı bilgiler aldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden aday öğrenciler, Adana Tanıtım ve Tercih Fuarından oldukça memnun kaldıklarını belirterek, "Bu tarz fuarlar şehrimizde yapıldığı için çok şanslıyız. İstediğimiz üniversiteler hakkında detaylı bilgiler alabiliyoruz. Çeşitli üniversiteler fuara katılmış durumda. Bizler burada üniversiteleri birçok konuda kıyaslayarak bir nevi tercihlerimize karar vereceğiz. Fuarda tanıtım materyalleri ve destekleriyle aktif bir standa sahip Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında da detaylı bilgiler öğrendik. Hasan Kalyoncu Üniversitesinin özel tasarımlı standını, stant görevlilerinin destekleri ve tanıtıcı materyallerini çok beğendik" dedi.

        (AKG-SD-Y)

        20.02.2018 13:36:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa