Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMOS VE Mimarlar Odası yönetimleri Başkan Çelik'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ve Mimarlar Odası Kayseri Şubesi yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyaretlerde Kayseri'nin faydasına olan çalışmalarda birlikte olmanın önemine işaret edildi.

        Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nin ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Sabuncu ve Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim ile KAYMOS yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mobilyakent'in Kayseri için gurur verici bir çalışma olduğunu söyledi. Özellikle meslek erbabının kümelenme modeli olarak Türkiye'ye örnek bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Şimdiye kadar bu yapının hep içinde olduk. Sıkıntıya düşüldüğünde, dara düşüldüğünde elimizi taşın altına soktuk. Hamdolsun, bugün böyle bir eserin ortaya çıkmasında katkımız olduğundan dolayı mutluyuz. Orada 1100 iş yeri olacak. 10'ar kişi çalışsa, 11 bin kişi istihdam edilecek. Bununda ötesinde şehri büyütecek bir çalışma. Kayseri'nin çevresindeki vilayetlerle beraber 6 buçuk milyonluk bir pazarı var. Bölgesel anlamda da Kayseri'yi cazibe merkezi yapacak önemli bir ticaret merkezi doğru. Bundan sonra da içinde olacağız. Sizlerden gelen talepler ne ise, makul ve yapılabilir olanları karşılamaya çalışacağız" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Mimarlar Odası Şube Başkanı Güntülü Gündoğ ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Meslek örgütleriyle yakın çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Yapacağımız tüm çalışmalarda öncelikle ilgili kurum, kuruluş ve sosyal gruplar neyse onların fikirlerini alıyoruz. Kaldı ki belediyecilikte mimarlık en önemli unsur. Bu tür konularda şimdiye kadar olduğu gibi yine beraber oluruz. Yapacağımız yönetmeliklerde, alacağımız kararlarda birlikte olmaya gayret ederiz. Önemi olan kafamızın arkasında başka hesapların olmaması. Açık, şeffaf Kayseri'nin yararına ve ortak paydada buluştuğumuzda bir problem olmadan bu işleri sürdürürüz. Bu zamana kadar hep birlikte çalışmalar yürüttük. İnşallah bundan sonra da önemli çalışmalara imza atarız" diye konuştu.

        Mimarlar Odası Şube Başkanı Güntülü Gündoğ da aynı niyeti taşıdıklarını belirterek, "Sizlerin de desteği ile güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Biz de yeni bir dinamizm ile göreve geldik. İnşallah bu enerjiyle güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.

        (SK)

        20.02.2018 13:33:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa