Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de muhtarlar toplantı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçedeki muhtarlarla toplantı yaptı.

        İbrahim-Keziban Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Binası Konferans Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Duru, Başkan Cabbar ve muhtarların yanı sıra kurum amirleri, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

        Toplantı öncesinde Başkan Cabbar'ın toplantıya özel hazırlattığı ajandalar muhtarlara takdim edildi. Toplantıda Develi'ye ve Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar, konuşmasının ardından muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

        Develi Kaymakamı Murat Duru, toplantıya dair açıklamasında, "Develimizi kalkındırmak, problemlerini çözmek adına bir araya geldiğimiz toplantıya katılarak fikir ve düşüncelerini belirten bütün mesai arkadaşlarıma ediyorum. Her ay bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (SK)

        20.02.2018 13:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa