Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulgar Heyet Atatürk Evi'ne hayran kaldı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediyesi tarafından Yayla Mahallesinde inşa edilen Atatürk Evi tüm kesimlerin hayranlığını kazanmaya devam ediyor. Atatürk Evini ziyaret eden Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valcev, Konsoloslar Andon Andonov, Radoslava Kafejiska, Müzeyyen Uzunova Atatürk Evi'ne hayran kaldılar.

        Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziyaret eden Bulgar heyeti, daha sonra Yayla Mahallesinde yapılan Atatürk Evi'ni gezdiler. Başkan Kesimoğlu, Başkonsolos Valçev ve Konsoloslar Andonov, Kafejiskave Uzunova'ya Atatürk Evi'ni gezdirdi. Bulgar heyete Atatürk Evi'nde yapılan çalışmaları anlatan başkan Kesimoğlu, evin her odasını heyete tek tek gezdirdi.

        Bu evin yapılması aşmasında büyük emek harcadıklarını aktaran Kesimoğlu, "Halkımızın katkıları ile Atatürk Evi'ni hayata geçirdik. Yapım aşamasında çok emek harcadık ve sonunda böyle bir eseri Kırklareli'ne ve ülkemize kazandırdık. Kalbi Mustafa Kemal diye atanların kenti Kırklareli'nde Atatürk'ün Evi'ni inşa ettik'' dedi.

        Başkonsolos Valçev, Atatürk Evi'ne hayran kaldıklarını ifade ederek, "Büyük bir özveri ile yapılmış olan Atatürk Evi'ni ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduk. Gerçekten Kırklareli'ne değer katacak bir yer olmuş. Başkan Kesimoğlu ve ekibini tebrik ediyorum'' dedi.

        (EG-MEF-Y)

        20.02.2018 13:14:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa