Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş Sağlığı ve Güvenliği Sloganı ödül töreni

        (Fotoğraflı)

        Vedat Bayraktar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve sadece Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının katılımına açık `Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Sloganını Belirliyor' slogan yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

        Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ödül törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, M. Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ile daire başkanları ve personeller katıldı.

        "Güvenli çalışma her şeyin başında gelmelidir"

        Programda bir konuşan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Sloganını Belirliyor isimli yarışmamızın ödül törenindeyiz. Öncelikle yarışmada emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum. İş sağlığı, iş güvenliği sisteminin ne kadar önemli olduğunu her platformda vurgulamaya, belirtmeye çalışıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu konuda sonuna kadar sizlere destek olmaya devam edeceğim. Güvenli çalışma her şeyin başında gelmelidir" dedi.

        Başkan Kadir Albayrak, konuşmasının ardından `Yaptığın İş Ne Olursa Olsun, Önceliğin Güvenlik Olsun' sloganı ile yarışmada birinci olan Metin Özer'e, `İşiniz, Sağlığınız, Güvenliğiniz, Bizim İçin Önemlisiniz' sloganı ile ikinci olan Mehmet Hikmet Çiçek'e ve `İş Güvenliği Hayatın Emniyet Kemeridir' sloganı ile üçüncü olan Erkan Çiftçi'ye ödüllerini ve plaketlerini takdim etti.

        Ayrıca yarışmaya katkı sunan bütün personellere Büyükşehir Belediyesi'nin üst yöneticileri tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

        (VB-MEF-Y)

        20.02.2018 13:09:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa