Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevinde "Kütüphanemiz Bize Geliyor" Projesi

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Kemal Sinan

        ISPARTA (İHA)- Isparta'nın Eğirdir ilçesi'nde gerçekleştirilen "Kütüphanemiz Bize Geliyor" projesi huzurevinde devam etti.

        Eğirdir'de gerçekleştirilen 'Kütüphanemiz Bize Geliyor' projesi

        Huzurevinde devam etti. Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri kitap okumak isteyen Huzurevi sakinlerini kütüphaneye üye yaparak okumak istedikleri kitapları ödünç verdiler.

        Proje Hakkında bilgi veren Kütüphane Sorumlusu Bedriye Küçükkara, "Kütüphanemiz Bize Geliyor" projesini geçtiğimiz yıl hayata geçirdik ve Kütüphaneye ulaşması güç olan merkeze uzak mahalle ilkokullarımızın öğrencilerine kitap götürüp teslim etmeye başladık. Kütüphane üyelerimizde ve ödünç verilen kitap sayısında artışa sebep olan projemizle Huzurevi sakinlerine de ulaşmak istedik. Bu hafta kitaplarımızı alıp değerli büyüklerimize geldik. Ödünç kitap almak isteyenlere kitaplarını teslim ettik, ev hanımları onlarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler" dedi.

        (AKS-Y)

        20.02.2018 12:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa