Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vatandaşlar yol yapımı çalışmalarından memnun

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Yardımcı kırsal mahallesinde 22 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

        Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapımını sürdüren ekipler son olarak Yardımcı kırsal mahallesinde 22 bin metre karelik alanı kapsayan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Vatandaşlara daha yaşanılabilir alanlar oluşturmayı hedefleyen ekipler, kışın çamurdan yazın da tozdan dolayı mağduriyet yaşayan kırsal mahallelerde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışan ekipler, Yardımcı kırsal mahallesine kilitli beton parke taşı döşüyor. 10 kişilik ekiple çalışmaların başladığı bölgede köy içi parke taşı döşeme çalışmaları vatandaşın takdirini topluyor. Mahallelerindeki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar, Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Yardımcı Mahalle Muhtarı Beco Aslan, vatandaşlar İsmail Toprak, Mehmet Toprak ve Ahmet Yalçın çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Mahallemizde 22 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşenecek. Allah kendisinden razı olsun. Mahallemiz çamurdan geçilmiyordu, ama çok şükür her şey yolunda çalışmalar başladı. Ekinci'ye teşekkür ederiz. Çocuklarımız artık çamurlu yollardan kurtulacaklar" diye konuştu.

        (AK-Sd-Y)

        20.02.2018 12:10:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa