Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harçlıklarını Afrin'de savaşan Mehmetçik'e gönderdiler

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bir araya gelen lise öğrencileri, bir günlük harçlıklarını biriktirerek, Afrin'de terör örgütlerine karşı büyük başarı elde eden Mehmetçik için Mehmetçik Vakfına bağışladılar.

        Kumluca Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri paraları Afrin'de görev alan Mehmetçik'in kullanılması için Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hesabına yatırdılar. Okul Müdürü Osman Mutlu ve Öğrenciler para dekontunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin'e getirdi. Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Girgin, okul müdürü Mutlu ve öğrenci temsilcileri dekontu Kaymakam Hakkı Uzun'a takdim ettiler. Hakkı Uzun, "Öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paraları Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hesabına yatırmışlardır. Öğrencilerimiz örnek davranışları ile topluma çok anlamlı bir mesaj vermişlerdir. İşte milletimizi ayakta tutan ruh bu ruhtur. Öğrencilerimizi kutluyoruz" dedi.

        (RS-Y)

        20.02.2018 12:06:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa