Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı, halk gününde vatandaşları dinledi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her hafta düzenlenen halk gününde vatandaşları makamında kabul ederek sorunlarını dinliyor ve belediyenin imkanları çerçevesinde vatandaşlara yardımcı oluyor.

        Her hafta Salı günü vatandaşlarla buluşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her gün onlarca vatandaşın belediyeye gelerek yardım talebinde bulunduğunu ancak belediyenin imkanları dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Amacımız bu şehre ve insanlarına en güzel şekilde hizmet etmek. Bugüne kadar da hep bu ilkede hizmet ettik. Bundan sonrada edeceğiz. Halk günlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halkımızdan tek isteğimiz dua ve desteklerini esirgemesinler. Onların duaları ve destekleri ile bu şehre ve insanlarına en güzel hizmeti sunmanın gayretinde oluyoruz" diye konuştu.

        Başkanla yüz yüze görüşüp sorunlarını ve taleplerini ileten vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür etti.

        (YC-AH-Y)

        20.02.2018 11:53:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa