Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birleşme kararı alan engelli spor kulüpleri Başkan Çelik'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Farklı engel gruplarını temsil eden ve birleşme kararı alan Engelli Spor Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

        Kayseri'deki Engelli Spor Derneklerinin ziyaretinde konuşan Görme Engelli Ümmet Ekici, "Burada her engel grubunu ziyaret eden arkadaşlarımız var. Amacımız engelli spor kulüplerini bir araya getirerek Kayseri'de ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmektir. Şu anda 10 spor kulübü üyemiz var. Kulüplerimize elimizden geldiği kadar sizlerin de desteği ile maddi manevi destek sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin üç yıldır kulüplerimize destek vermesi bizleri memnun etmektedir. Yapmış olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ederiz" dedi.

        Birleşme kararlarından dolayı Dernekleri tebrik eden Başkan Çelik de, kararın tüm Türkiye'ye örnek olmasını temenni etti. Başkan Çelik, "Tüm engelli kardeşlerimizin bir şemsiyenin altında toplanıp, hep beraber hareket edebilme duygusu takdire şayan ve Türkiye'ye örnek bir davranış. Bu birlik ve beraberlik bereketi getiriyor. Şimdiye kadar desteğimiz oluyordu; ancak meclisimizde aldığımız karar gereği inşallah nakdi yardım da yapacağız. Hayırlı olacağına eminim. Yapılacak faaliyetlerde bizim de çorbada tuzumuz bulunur inşallah. Toplum yararına olan projelere her zaman destek olacağımızı söylüyoruz. Bundan sonra da destek vermeye gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (SK)

        20.02.2018 11:21:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa