Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LÖSEV Kampüste

        - İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri lösemili çocukları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Kaplan

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencileri, "LÖSEV Kampüste" projesi kapsamında, Eskişehir Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nı (LÖSEV) ağırladı.

        Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri Birce Esen, Kübra Akar, Mehmet Orhan ve Pelin Şentürk'ün Proje Yönetimi dersi kapsamında, Prof. Dr. Deniz Taşçı danışmanlığında ve Arş. Gör. Nihan Şengöz yardımcılığında yürüttüğü "LÖSEV Kampüste" adlı projenin ilk ayağı gerçekleşti.

        LÖSEV'in tedavisi devam eden ve iyileşmiş gençleri, çocukları; İletişim Bilimleri Fakültesi'nin bölümlerini tanıttıkları "Meslekleri Tanıyalım" seminerine katıldı. Seminerin konuşmacıları arasında İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Dekanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu, İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haluk Yüksel, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Basın ve Yayın Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tezcan Özkan Kutlu, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysun Yüksel yer aldı. Düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu'nun ardından bölüm başkanları, bölümler hakkında detaylı bilgi verdi.

        Seminer sonrası gençler ve çocuklar, Radyo A'yı ziyaret ederek radyoculuk hakkında bilgi aldı. Anadolu Üniversitesi yemekhanesinde yemeklerini yedikten sonra kütüphaneyi de ziyaret eden LÖSEV'liler, fotoğraf çekimi hakkında kısa bir bilgilendirmeden sonra Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi'nde ve Yunus Emre Kampüsü'nün çeşitli yerlerinde fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Ayrıca LÖSEV'li gençlerin ve çocukların çektiği fotoğraflar, 2-13 Nisan tarihleri arasında İletişim Bilimleri Fakültesi sergi salonunda "LÖSEV Kampüste" adıyla sergilenecek. Daha sonra fotoğraflar Eskişehir Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'na verilerek serginin kurum içinde devam etmesi sağlanacak.

        Yapılan projeyi hakkında açıklama yapan İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi son sınıf öğrencisi Mehmet Orhan, "LÖSEV'e nasıl katkı sağlayabiliriz? sorusuyla yola çıktık. LÖSEV ve İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliğinde gerçekleşen bu proje ile farkındalığın artmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca bir sonraki yıllarda da bu projenin farklı fakültelerde yapılacak olan etkinliklerle devamlılığını sağlamayı planlıyoruz. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (MK-AS-Y)

        20.02.2018 10:50:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa