Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, CHP Kartepe yönetimini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

        Alo Evlat ekibiyle birlikte Umre'ye giden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Üzülmez'i makamında ziyaret ederek Umre ziyaretinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Misafirlerini kapıda karşılayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

        Ziyarette son günlerde yaşanan istismar olaylarına değinen CHP Kartepe İlçe Başkanı Karakadılar, "Kartepe olarak rol model olabiliriz. Kartepe'de bulunan bütün park ve okullara kamera takılabilir. Bu yönde herkesin talebi vardır. Caydırıcı noktada önemli etkisi olacaktır. Belediye kontrolünde kamera sistemi çocuklarımızın güvenliğini de sağlamış olacaktır. Pilot bölge olarak uygulanabilir" dedi.

        CHP heyetine ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Üzülmez, istismar olaylarının kendisini de rahatsız ettiğini belirterek, "Kadına, çocuğa, hayvana şiddet veya istismar herşeyin ötesinde insanlığa sığmaz. Hastalıklı ruhların, affedilmez suçlarıdır. Caydırıcılık noktasında tabiki üzerimize düşeni yaparız ve hususta fayda sağlayacak, hiçbir maliyetten de kaçınmayız. Ancak burada önemli olan kurumsal sorumluluk ve yetki alanımızdır. Gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, gerekçe emniyet güçlerimiz bu konuda hayati yaptırımlar uygulayarak üzere kanuni düzenleme çalışmalarına ivedilikle devam ediyor. Tüm çocuklarımız devletimizin güvencesi altındadır. Önemli olan bu tür hastalıklı kişileri tespit ederek, rehabilite edilmesini sağlamaktır. Bu bağlamda yetkili kurumlarımızla her türlü işbirliğine hazırız" diye konuştu.

        (MK-GY-Y)

        20.02.2018 10:42:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa