Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hospitalpark Darıca'dan mobil hizmet

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Hospitalpark Darıca Hastanesi faaliyete geçirdiği WhatsApp hattı ile hastaların işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapılmasını hedefliyor.

        Hospitalpark Darıca Hastanesi, hastalara daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunabilmek adına 'Doktorumla Görüş WhatsApp Hattını' hayata geçirdi. Hastaların akıllı telefonlarında bulunan WhatsApp uygulaması ile hastalarla daha hızlı iletişim kurulmasını amaçlayan Hospitalpark Darıca Hastanesi, hastaların tahlil ve tetkik sonuçlarına 2. uzman hekim görüşü ile yanıt verecek. Ayrıca WhatsApp Hattı ile hastanın durumuna göre ilgili branş doktorundan randevu almasını sağlanabilecek.

        Verilen hizmet hakkında bilgi veren Hospitalpark Darıca Hastanesi Müdürü Tayfun Mercan, "Hastalara Hospitalpark Darıca Hastanesi'nde daha iyi hizmet vermek için yeni projeler hayata geçiriyoruz. Hizmete soktuğumuz Whatsapp Doktorumla Görüş Hattı sayesinde hekimlerimiz hastalar ile daha hızlı şekilde iletişim kurabilecek. Uygulama ile hastalar, tahlil ve tetkik sonuçlarını bizlerle paylaşarak bu sayede uzman hekim görüşü alabilecekler. Bu hattın ucunda Büyük Anadolu Grubunun tüm profesörleri, doçentleri, uzman hekimleri ve pratisyen hekimleri hastalardan gelen sonuçları ortak bir ağda toplayarak hekim görüşü sunmak için bekliyorlar" dedi.

        (MK-GY-Y)

        19.02.2018 18:49:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa