Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özakcan, Rumeli Çorbacısı'nın açılışını gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Mahalle'sinde hizmete giren Rumeli Çorbacısı'nın açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dedi.

        Efeler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Rumeli Çorbacısı'nın işletme sahibi Halit Eryılmazer, "Uzun zamandır böyle bir mekan açmak hayalim vardı. Bugün bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Açılışa katılarak bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan'a çok teşekkür ederim" dedi.

        Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Özakcan," Açılan her yeni işyeri yeni bir kazanç kapısı, yeni istihdamlar demektir. Aydın'ımızda aynı işle meşgul birçok esnafımız var. Bu gün burada gıda sektöründe yeni bir tat yeni bir çeşni olacak Rumeli Çorbacısı'nı açıyoruz. İşletmenin Halit Eryılmazer'e, Aydınımıza, ilçemize hayırlı uğurlu bol kazançlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan açılış kurdelesini kestikten sonra işletmede incelemelerde bulundu.

        (MU-MB-Y)

        19.02.2018 18:18:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa