Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'da ilçe buluşmaları Eğirdir'le tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA)- Isparta Belediyesi'nin köy buluşmaları olarak başladıktan sonra ilçelerde de yaptığı buluşma etkinliklerinin finali Eğirdir'de tamamlandı.

        Isparta Belediyesi ilçe buluşmaları Eğirdir ilçesi ile tamamlandı. Eğirdir ilçesinde düzenlenen programa, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl katıldı.

        Programda İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, insanlık ve son Peygamber Hz. Muhammed'e (SAV) benzeyebilmek için yapılabileceklerle ilgili konferans verdi. Programda ayrıca İlahi Sanatçısı Mustafa Beyhan'da ilahileriyle programa renk kattı.

        Başkan ziyareti sonrası birlikte taziyeye gittiler

        Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, program öncesinde Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti. Başkanlar daha sonra birlikte izinli geldiği memleketi Eğirdir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Selçuk Demirdaş'ın baba ocağını ziyaret ederek taziyelerini iletti. Başkan Yusuf Ziya Günaydın, baba Mehmet Demirdaş'a Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

        Günaydın: "Isparta'yı bir bütün olarak görüyorum"

        Isparta'da sosyal çalışmalar yaptıklarını bu kapsamda tiyatrolar, festivaller, konferanslar, fuarlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Halkımızın bunlara ihtiyacı var. İlçe belediye başkanlarımız hizmet için çalışıyorlar. Bende Isparta'yı bir bütün olarak görüyorum. Ömer Şengöl başkanımız benim 40 yıllık değerli bir dostumdur. Temiz siyaset yapan bir arkadaşımız. Siyaset yapanlar arasında en değerli belediye başkanlarından birisidir. Kendisi de bugün programa eşiyle birlikte katılarak bizlere ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Program Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın tüm şehitler için okuduğu dua ile son buldu.

        (FK-Y)

        19.02.2018 18:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa