Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası öğrenciler OMÜ ile tanıştı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - 2017-2018 bahar yarıyılı Erasmus Programı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 16 uluslararası öğrenciye oryantasyon programı düzenlendi.

        OMTEL Otel'de gerçekleşen oryantasyonu, OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Uluslararası Öğrenci Ofisi'nden Erasmus Gelen Öğrenci Sorumlusu Betül Yıldırım verdi. Yıldırım; İspanya, Almanya, Rusya, Yunanistan, Ukrayna ve Litvanya'dan gelen öğrencilere, Samsun'u ve OMÜ'yü tüm yönleriyle tanıttığı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere kampüs ve tüm fakülteler hakkında bilgi veren Yıldırım onların kendine yönelttiği soruları da tek tek yanıtladı.

        Sunum sonrası üniversiteye ait otelde hep birlikte yemek yiyip, sohbet eden uluslararası öğrenciler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi sorumluları daha sonra kampüs turu yaparak fakülteleri yakından görme şansı buldular.

        Şehir gezisine de çıkarılan öğrenciler Amisos Tepesi ve Amisos Köyünü gezdiler. Hep birlikte keyifli bir gün geçiren öğrenciler son olarak Kent Müzesini gezerek şehrin geçmişine ve bugününe de tanıklık etmiş oldular.

        (SAM-SLH-Y)

        19.02.2018 17:53:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa