Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kutlu ve eşi kadın ve gençlik merkezinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi tarafından hizmete konulan Kadın ve Gençlik Merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

        Adıyaman Belediyesi tarafından iç tefrişatı yapılan, Halk Eğitim Merkezi tarafından da usta öğreticileri görevlendirilen kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Kutlu çifti, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti. Başkan Kutlu, Adıyaman Belediyesi tarafından Fatih Siteler ve Cumhuriyet Mahallelerinde açılan Kadın ve Gençlik Merkezlerinin ikisinde giyim, kuaförlük, ev tekstili, rölyef, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, Arapça, okuma-yazma, Kur'an-ı Kerim, takı tasarım, bakır işlemeciliği, İngilizce, halı ve kilim dokuma, diksiyon, Osmanlı yemenisi ve Suriyeli vatandaşlar için Türkçe kursları verildiğini söyledi.

        Başkan Kutlu, Cumhuriyet Mahallesindeki merkezde de üniversite ve KPSS başta olmak üzere sınavlara hazırlanan öğrencilere sınıf ortamında, branş hocalarının destekleriyle eğitimler verildiğini dile getirdi.

        Başkan Kutlu, "Gerekli çalışmaları yapılarak yeniden halkımızın hizmetine sunduğumuz Kadın ve Gençlik Merkezlerimizi ziyaret ederek kursiyerlerimizin yaptığı çalışmaları inceleme şansı bulduk. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkmış, tüm hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        19.02.2018 17:40:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa