Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de çöp konteynerleri yerin altına alınıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi, çöp konteynerlerinin oluşturduğu koku ve kötü görünümün önüne geçmek için ilçenin farklı noktalarına 115 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirdi.

        Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız katarak, daha temiz bir çevre için projelerini sürdürüyor. Sokakların daha temiz görünmesi ve çöp konteynerlerinin yoğun kokusunu ve kötü görünümünü önlemek amacıyla Başiskele Belediyesi, çöp konteynerlerini yerin altına alıyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda çöp konteynerlerinin yer altına alınma işleminin devam ettiği bildirildi.115 farklı noktaya yeraltı çöp konteyneri yerleştirildiğini söyleyen Başiskele Belediyesi yetkilileri, "Birçok mahallede yerin altına alınan konteynerler ilerleyen günlerde daha kapsamlı çalışmalarla her mahallemizde uygulanacaktır" dediler.

        (MK-GY-Y)

        19.02.2018 16:31:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa