Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziye rozeti takdim edildi

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Diyarbakır'ın Kocaköy-Bingöl karayoluna PKK mensuplarının yerleştirdiği patlayıcının patlatılması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak Malül Gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Bekir Demir'e, Malül Gazi Rozeti takdim edildi.

        Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Aykut Biçeroğlu, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ve ilçe protokolü 20 Nisan 2016 günü Diyarbakır/Kocaköy Bingöl karayoluna PKK mensuplarının yerleştirdiği patlayıcının patlatılması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak Malül Gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Bekir Demir'i evinde ziyaret etti.

        Ziyarette Demir'e, Malül Gazi Rozeti takdim edildi. Ziyaret esnasında; Malül Gazi Uzman Çavuş Bekir Demir, Eşi Melihat Demir, oğlu Batuhan Demir, babası Harun Demir, annesi Melek Demir, ablası Fadime Kaya ve akrabaları da hazır bulundu.

        (Nİ-UY-Y)

        19.02.2018 16:24:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa