Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Varol'dan muhtarlara okuma-yazma seferberliği çağrısı

        - Amasya Valisi Dr. Osman Varol: "Muhtarlarımıza çok büyük görev düşmekte"

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik

        AMASYA (İHA) - Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliği kampanyasının ilde kırsalda da uygulanmasında muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirtti.

        Kampanyaya ilişkin Öğretmenevi'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada yöneticiler ve öğretmenlerin sorumluluklarının yanı sıra özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlara ulaşmakta muhtarlardan da destek bekleyen Varol, "Kırsal için muhtarlarımıza çok büyük görev düşmekte. Köylerde okuma yazma öğrenememiş, belirli yaşın üzerinde olan vatandaşlarımıza bu hizmete ulaşabilmeleri için muhtarlarına mutlaka katkısı gerekmektedir" dedi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş'in kampanya kapsamında oluşturulan komisyonun çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiği toplantıya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Varol'un eşi Funda Varol ile Halk Eğitim merkezi Müdürü Alaaddin Turna da katıldı.

        (MÇ-SLH-Y)

        19.02.2018 16:13:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa