Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Volkan Uluğ BAL Ligi'nden genç milli takıma çağırıldı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kdz. Ereğli Belediyespor'un 2017-2018 sezonu BAL Ligi kadrosunda yer alan 2000 doğumlu genç yetenek Volkan Uluğ, Milli Takımın 21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya da oynayacağı Rusya maçının 22 kişilik kadrosunda yer alacak.

        Kdz. Ereğli Belediyespor'un 2000 doğumlu genç yeteneği Volkan Uluğ, 21-23 Şubat tarihleri arasında 2000 doğumlu Genç Milli Takımın Rusya ile oynayacağı karşılaşmalarda Milli Takım forması giyecek. Kastamonu İl Özel İdare maçının ardından Milli Takım kampına katılan Volkan Uluğ, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Altınordu ve Almanya Hanover takımlarının oyuncularının bulunduğu Milli Takım da ter dökerek, BAL ligi'nde oynarken Milli Takıma çağrılan ilk oyuncu olarak tarihe geçecek.

        Milli Takım kampına katılan Volkan, "Milli davet benim için büyük bir gurur. Hocalarıma teşekkür ediyorum. Ereğli'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Dedi.

        Sezon öncesi Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özyiğit'in takıma kazandırdığı, sağ ve sol kanatta oynayabilen ve 6. Grupta lider olan Kdz. Ereğli Belediyespor'a 4 golle katkı sağlayan Uluğ, takımın en önemli kozlarından biri. Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin'de Volkan'ın aldığı Milli davetin Kdz. Ereğli Belediyespor ve şehir adına gurur verici olduğunu belirterek, "Volkan özel yetenekleri olan bir oyuncumuz. Geleceği parlak. Milli Takımda da özel yetenekleri ile öne çıkacaktık. Her zaman yanındayız" diye konuştu.

        (VK-SÖ-Y)

        19.02.2018 15:43:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa