Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu'da dernekler Mehmetçik için tek yürek oldu

        (Fotoğraflı)

        İlker Uyar

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren dernekler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de sınır güvenliğini sağlamak amacıyla terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek için ortak açıklama yaptı.

        15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda bir araya gelen 15 dernek, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek için ortak bir basın açıklaması düzenleyerek, kendilerine de bir görev düşmesi halinde kanlarının son damlasına kadar mücadele edeceklerini vurguladılar. Basın açıklamasını dernekler adına Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Ünal Kağba okudu. Kağba, "Emperyalist güçler ve onların maşaları olan PKK, PYD, YPG, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ gibi örgütlerin ve yandaşlarının yaptıkları saldırılara karşı devletimiz, milletimiz ve ordumuz ile tek yürek olduğumuzu, görev düşmesi halinde kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz ve milletimize karşı yapılan bu tehditleri göremeyenleri, ihanete varan bu gafletten dönmeye davet ediyor, bedeni bu topraklarda ama ruhu hainlerle birlikte olan terör sevdalılarını tel'in ediyoruz. Bilmelidirler ki; binlerce yıldır bu topraklarda hür yaşadık, hür yaşayacağız, hiç kimse bu millete hançer vuramayacak. Bu kutlu yolda Mehmetçiğimize muzafferiyet dileriz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa dileriz" dedi.

        Basın açıklamasına, Turgutlu Azerbaycan Kültür Derneği, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Derneği, Turgutlu Arnavut Kültür Derneği, Turgutlu Karadenizliler Derneği, Turgutlu Muhtarlar Derneği, Turgutlu Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği, Turgutlu Erzurumlular Derneği, Turgutlu Selendililer Derneği, Turgutlu Demircililer Derneği, Turgutlu Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Turgutlu Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği, Turgutlu Oğuz Boyu Yörük Derneği, Turgutlu Engelleri Aşalım Derneği, Turgutlu Tepeköy Araplılar Derneği katıldı.

        (İLK-ÖND-Y)

        19.02.2018 15:01:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa