Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi,Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi kuruluş yıl dönümü nedeniyle Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Vali Şentürk, kurulduğu günden beri önemli faaliyetler yürüten Yardım Sevenler Derneği'nin 90. yılını kutladığını söyledi.

        Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi üyelerinin her zaman örnek davranışlarda bulunduklarını belirten Vali Necati Şentürk, "Bu yıl 90. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi, itinalı çalışmalarıyla güzel işler yapmaktadır.

        Kırşehir'in hem kültürel hem de yöresel tatlarının tanıtılmasında önemli bir rol oynuyorlar. İlimizde sivil toplum kuruluşları ile daima uyum içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Yardım Sevenler Derneğine de gereken desteği vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle derneğin başarılarının devamını diliyor ve 90. Yıl dönümlerini kutluyorum" dedi.

        Yardım Sevenler Derneği Kırşehir Şubesi Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, yönetim kurulu üyeleri kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali Necati Şentürk'e teşekkür etti.

        Ziyaret, Vali ve Yardım Sevenler Derneği üyeleri arasında yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi.

        (EÖ-SK)

        19.02.2018 14:45:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa