Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır "Halk Masa Tenisi Turnuvası" sonuçlandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Halk Masa Tenisi Turnuvası" sonuçlandı.

        Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Çıldır'ın Kurtuluşunun 97. Yıl dönümü anısına ve ilçedeki vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 16 Şubat tarihinde Çıldır İmam Hatip Lisesinde "Halk Masa Tenisi Turnuvası" her yaştan 25 kişinin katılımıyla yapılarak, başarı ile sonuçlandı.

        Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu yapmış olduğu açıklamada "Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu masa tenisi turnuvası son derece olumlu sonuçlandı. Turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonrada ilçemizde bu tür spor faaliyetlerinin yapılması için gerekli tüm desteği sağlayacağız" dedi.

        Düzenlenen "Halk Masa Tenisi Turnuvası" sonucundan Mehmet Kılcı birinci, Doğukan Burukçu ikinci, Tunay Sargın ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara hediyeleri 25 Şubat 2018 tarihinde Çıldır'ın Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığı tarafından taktim edilecek.

        (ARV-AT-Y)

        19.02.2018 14:44:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa