Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal, Aktaş ve Ulukapı mahallesi sakinleri ile Hasbihal'de

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi, planlanan hizmetlerin istişare edilmesi için mahalle sakinleriyle düzenlenen "Hasbihal" buluşmaları devam ediyor. Başkan Tutal, Aktaş ve Ulukapı Mahallesi sakinleri ile buluşarak mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini aldı.

        Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlarla düzenlediği toplantıları tamamlamasının ardından merkez mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşmeye başladı. Başkan Tutal'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan gelen istek ve öneriler değerlendirilerek, mahallelerde yapılması planlanan hizmetler görüşülüyor. Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantılarda, mahalle muhtarlarıyla yapılan istişareler sonucunda hizmetler, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına yönelik yapılması planlanıyor. Seydişehir'in Büyükşehir Yasası ile birlikte merkez ve kırsal olmak üzere 55 mahallesi bulunduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla başlattığımız 'Hasbihal' programımızı kırsal mahallelerimizde tamamladık. Merkez mahallelerimizde programımıza devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimizle ve muhtarlarımızla bir araya geliyor, ilçemizin geleceğine dair planlamalar yapıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımızı kendilerine anlatarak, bundan sonraki süreçte mahallelere yapacağımız hizmet ve yatırımları, kendileri ile birlikte kararlaştırıyoruz" şeklinde konuştu.

        Kırsal ve merkez mahallelere aynı hizmetlerin verildiğini belirten Başkan Tutal, "Merkeze uzak mahallelerimizde park ve yeşil alan, çocuk oyun alanları, spor alanları, suni çim sahalar ve altyapı çalışmaları gibi birçok hizmeti hayata geçirdik ve bu kapsamda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Aynı hizmetlerimizi merkez mahallelerimizde uyguladık. Bunun yanı sıra birçok projemizi de hayata geçirdik. Merkez mahallelerimizde hizmet ne ise kırsal mahallelerimizde de ayrım yok. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.

        Yaptığı sunumla çalışmaları mahalle sakinlerine anlatan Başkan Tutal'a mahalle muhtarları ve sakinleri yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

        (İHA-FM-Y)

        19.02.2018 13:34:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa