Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haftasonu Erciyes'i 60 bin kişi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Sadece ülkemizin değil dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, hafta sonu yine tatilcilerin gözdesiydi. Türkiye'nin farklı illerinden gelen on binlerce kişi Erciyes'in tadını çıkardı. Hafta sonu Erciyes'teki ziyaretçi sayısı 60 bini aştı.

        Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla dünya çapında bir kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, bu yatırımların karşılığını her geçen yıl çok daha fazla veriyor. Erciyes, tatilcilerin, kayakseverlerin ve günübirlikçilerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Hafta sonu yine on binlerce kişi Erciyes'i tercih etti. Cumartesi ve Pazar günü Erciyes Kayak Merkezi'ni Kayseri ve Kayseri dışından yaklaşık 60 bini aşkın kayakçı, kızakçı ve günübirlikçi ziyaret etti. On binlerce insan Erciyes'teki tesisleri kullanarak farklı zorluk derecelerindeki pistlerde kayak yapmanın ve kızakla kaymanın keyfini yaşadı. Pek çok kişi de Erciyes'teki sosyal tesislerden yararlanarak ya da piknik yaparak güzel bir hafta sonu geçirdi.

        (TB-Y

        19.02.2018 12:45:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa