Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZAYDAŞ, bir yıllık performansını masaya yatırdı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Koaceli Büyükşehir Büyükşehir iştiraklerinden İZAYDAŞ'ta bir yıllık performans değerlendirilmesi yapıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlük toplantı salonunda yapıldı. İki gün süren toplantıda birim müdürleri sırayla, 2017 yılına ait hedeflerin gerçekleşme durumunu, karşılaştıkları sorunların kaynağı ve çözüm yolları ile 2018 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda "Çok uzun ve başarılı yol kat ettik. Kurumsal bir yapıya kavuşarak belgelerimiz ile birlikte gurur duyulan bir şirket haline geldik" dedi.

        Toplantının kapanış konuşmasında şirket olarak zır bir iş yaptıklarını belirten İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, "Ekmeğimizi kazandığımız işimiz için sadakatle biraz daha fedakarlık yapmak gerekiyor. İletişim ile ilgili birçok kurumdan daha iyiyiz. Ancak daha güçlü bir iletişimle, uygulama birliğini esas alarak daha hızlı yol almamız lazım" diye konuştu.

        İZAYDAŞ'ın sektörün en tecrübeli kadrosuna sahip bir şirket olduğunu kaydeden Saraç, "Kendi uzmanlığımızın da farkına varmalıyız. Sektörel organizasyonlarda daha fazla sunum yapmalı, makaleler yazarak kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz. Böylece sektörün geleceğine de katkı sağlamış oluruz. Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Ulusal Meslek Standardı hazırlama iş birliği protokolü kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin hızlı bir biçimde devam ettiğini de vurgulayan Saraç, "Bu süreçte taşeron çalışanları da kadroya dahil ederek çalışmaya devam edeceğiz. Sürekli denetim altında olan bir kurumuz. İşlerimiz düzgün yürüyor, hiçbir endişemiz yok. Çok uzun ve başarılı yol kat ettik. Kurumsal bir yapıya kavuşarak belgelerimiz ile birlikte gurur duyulan bir şirket haline geldik. Ancak bu da yetmez yatırımlarımızı arttırmak için daha fazla kar etmeliyiz. Yeni stratejilerimizle daha başarılı yol almak ve şirketimizi geleceğe taşımak için çalışacağız. 2017 yılını başarıyla bitirdik, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl daha fazlası lazım. Yeniden aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

        (CA-GY-Y)

        19.02.2018 12:00:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa