Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Sur ve Hazro kongreleri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Sur ve Hazro ilçe kongreleri yapıldı.

        AK Parti Sur İlçe Başkanlığı 4'üncü, Hazro İlçe Başkanlığı 6'ncı olağan kongreleri yapıldı. Kongrelere, Elazığ Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Metin Bulut, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve çok sayıda partili katıldı. Kongrelerde konuşan İl Başkanı Budak, AK Parti ile Türkiye'nin artık siyasi ve ekonomik istikrar sağlandığını belirterek, 2019 önemsediklerini ve büyük Türkiye'nin önünü açacağını söyledi. İlçe kongrelerinin kendileri için düğün ve bayram günleri olduğunu ifade eden Budak, "Milletimizin bize verdiği destek ile hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti milletin partisi ve kendini milletin hizmetine adamış bir partidir. AK Parti 16 yılda yeni bir Türkiye meydana getirdi. AK Parti bütün oyunları bozdu. Türkiye AK Parti'ye ihtiyacı olan bir dönemden geçiyor. 2019'a giden bu yolculukta hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kardeş gören bir anlayışla siyaset yapan bir süreçten geçiyoruz ve bu anlayışla halkımıza hizmet edeceğiz" dedi.

        Kongrelerde, delegelerin oy kullanması ile Hazro İlçe Başkanlığına Fuat Güler, Sur İlçe Başkanlığına Şafak Yontürk seçildi.

        (İHA-MP-Y)

        19.02.2018 11:47:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa