Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahan ve muhtarlardan Çetinbaş'a 'hayırlı olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Aslanapa AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahan ve Aslanapa Mahalle ve Köy muhtarları yeniden AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine seçilen Ali Çetinbaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

        Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Şahan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen 6. Olağan Kongremizde İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ali Çetinbaş Başkanımıza muhtarlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Başkanımıza ve yönetim kuruluna bu kutlu davada başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederiz. Bizler bu kutlu yolda belirlenen hedefler doğrultusunda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

        19.02.2018 11:31:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa