Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar, Sarışeyh Derneği'ne konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Diovası Belediye Başkanı Ali Toltar, gerçekleştirdiği yöre dernekleri ile buluşma toplantıları kapsamında Gümüşhane Sarışeyh Derneği'ni ziyaret etti.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ilçede bulunan yöre dernekleri ile gerçekleştirdiği kahvaltı programları kapsamında Gümüşhane Sarışeyh Derneğine konuk oldu. Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Başkan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve dernek başkanları, Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği Başkanı Abidin Kaya, "Düzenlemiş olduğumuz toplantıda hem hemşerilerimizle hem de Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ile bir araya gelerek hem birliğin sağlanması hem de yaşadığımız kentin sorunlarını konuşarak çözüm önerileri sunmaktır. Katılımlarından dolayı Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'a ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Daha sonra konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise yapılan istişarelerin kendilerine güç vereceğini söyleyerek, "Hafta sonları düzenlediğimiz yöre dernekleri ile kahvaltı programlarımız sürüyor. Bu hafta da sizlerin konuğu olduk. Düzenlenen programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda ilçemizin ana sorunları ve çözümlerini siz değerli hemşehrilerimle konuşmak ve tartışmak bizlere ayrı bir güç veriyor" diye konuştu.

        Konuşmasında ülke gündemini de değerlendiren Başkan Toltar, "Ülkemizde ve dünyada önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Sizlerin önce resmin büyüğünü görmeniz için birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Ülkemiz çok önemli süreçten geçiyor. Bölge coğrafyamızda yaşananları hep birlikte görüyoruz. İslam coğrafyasında akan kanlara dur demek için her türlü oyunlara karşı dimdik ayakta duran, dünya beşten büyüktür diyecek kadar cesur olan bir Cumhurbaşkanımız var. Türkiye eski Türkiye değildir artık. Oynanan oyunları hepimiz çok iyi biliyoruz. İçerdeki ve dışarıdaki hainlerin onlara sağladığı destekle neler yaptıklarını hep birlikte gördük. Ülkemizin güçlenmesini istemeyenlerin oyunlarına dur demek için artık daha çok kenetlenmeliyiz. Daha çok birlik ve beraberliğimizi sağlamalıyız. Son olarak Afrin'de yapılan Zeytin Dalı operasyonunun en az kayıpla ve başarıyla sonuçlanması dileğimizle dualarımız Mehmetçiğimizin yanındadır" şeklinde konuştu.

        Dilovası Belediye'si tarafından ilçede sürdürülen çalışmalarına da değinen Başkan Toltar, "Öncelikli sorunlarımız olan Batı kavşağı hız aldı. 6 Şubat'ta Büyükşehir tarafından ihale yapılacak ardından da çalışma başlatılacak. Eynerce kavşağında 4 istimlak yapılacak ve bununla birlikte Yavuz Sultan Selim Caddesine bağlantı yolu açılacak. Yarı Olimpik Yüzme havuzumuz birkaç hafta içinde ihale edilecek. Kayapınar Spor Tesisleri için Orman Bakanlığı'nda sona gelindi. İnşallah kısa zamanda kazma vuracağız. Orhangazi, Mimar Sinan ve yukarıdaki mahallelerimizin hastane ulaşımını kolaylaştıracak bağlantı yolu için çalışmalarımız hızlandı. Kısa sürede sonuç alınacak ve çalışma başlatılacak. Tır parkı ile ilgili yer tahsisi konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah yer belirlendikten sonra kısa sürede Tır parkımızı açacağız. Kapalı Semt pazarı için yer satın aldık. Yakında buranında çalışmasına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

        Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

        (MK-GY-Y)

        19.02.2018 11:11:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa