Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak, Safaalanlı vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinin Safaalan Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

        Kahvaltı etkinliğinde vatandaşların öneri ve talepleri dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Safaalan, Tekirdağ'ın kuzeyindeki en uç köyü. Burası bizim için artık bir simge. Gençlerimizin çok istediği halı sahayı da çok yakında gerçekleştireceğiz. Her şey çok daha güzel olacak" dedi.

        Başkan Kadir Albayrak'a doğumgünü süprizi

        Kahvaltı etkinliğinde ayrıca vatandaşlar tarafından Başkan Kadir Albayrak'a doğum günü sürprizi yapıldı. Başkan Kadir Albayrak'ın konuşması sırasında `Kadir Baba Köyüne Hoşgeldin' yazılı pasta ile gelen vatandaşlar, Başkan Albayrak'ın doğum gününü kutladı. Bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu belirten Başkan Kadir Albayrak, "Kaç yaşında olursak olalım daima ileriye, geleceğe bakmak zorundayız. Geçmişimizle gurur duyacağız ama geleceği düşünerek yaşayacağız" şeklide konuştu.

        (İSM-MEF-Y)

        19.02.2018 11:03:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa